Θέλεις να φύγουν οι λαθροέποικοι;

Πολύς κόσμος βλέπει με αποτροπιασμό την ολοένα και εντεινόμενη λαθροεισβολή με αίσθημα αδυναμίας. Ο λαθροεποικισμός γίνεται όχι μόνο με την πολιτική βούληση των προδοτών πολιτικών, αλλά και με την αμέριστη στήριξη στρατού και αστυνομίας που καταστέλουν με βιαιότητα τις αντιδράσεις των πατριωτικών δυνάμεων και εξασφαλίζουν την ασυλία των εγκληματιών αντίφα. Όλοι αυτοί συνεπικουρούνται από δωσίλογους εκπαιδευτικούς από όλο το φάσμα του αντισυνταγματικού τόξου που εκμεταλεύονται τη θέση τους για να ρίξουν νεομαρξιστικό δηλητήριο στη διαπαιδαγώγηση των παιδιών.

Μοιραία πολλοί που για διάφορους λόγους δε μπορούν να βρεθούν στην πρώτη γραμμή του εθνικιστικού αγώνα αναρωτιούνται αν υπάρχει κάτι που μπορούν να κάνουν μπροστά στην επιβολή του αυταρχικού καθεστώτος.

Η απάντηση είναι πως ο καθένας μπορεί να κάνει κάτι.

Το κυριότερο είναι:

Καμία οικονομική συναλλαγή με λαθροεποίκους ή με όσους στηρίζουν οικονομικά ή με άλλο τρόπο λαθροεποίκους.

Καμία αγορά από καταστήματα και επιχειρήσεις που απασχολούν λαθροεποίκους. Αυτό περιλαμβάνει το ψητοπωλείο της γειτονιάς και τον μανάβη της λαϊκής. Και σε αρκετές τέτοιες περιπτώσεις κινδυνεύει και η υγεία των πελατών τέτοιων ασυνείδητων επαγγελματιών.

Αυτού του είδους οι επιχειρήσεις πολλές φορές εκμεταλεύονταν γηγενείς με αστεία μηνιάτικα και ανύπαρκτες ασφαλιστικές εισφορές. Οι εκμεταλευτές αυτοί στράγγιξαν για χρόνια τον συνάνθρωπό τους και ξαφνικά απέκτησαν ευαισθησίες για τον πλησίον που τον είδαν στο πρόσωπο του Πακιστανού. Μπροστά σε τόση υποκρισία το μοναδικό που τους αξίζει είναι να στιγματισθούν και να οδηγηθούν εκτός αγοράς.

Όσοι νοικιάζουν σπίτια και κτίσματα σε αλλοδαπούς είναι υπόλογοι απέναντι στους γηγενείς Έλληνες. Προκειμένου να μεγιστοποιήσουν το προσωπικό τους κέρδος, δίνουν στέγη σε λαθροεποίκους και προβαίνουν σε οικονομικές συναλλαγές μαζί τους. Το πρέπον είναι να υποχρεωθούν να συγκατοικίσουν με τους ενοικιαστές τους για να καταλάβουν σε τι συνθήκες ζουν οι Έλληνες περιοχών όπως ο Άγιος Παντελεήμονας.

Για τους πολιτικούς που στηρίζουν το λαθροεποικισμό δε χρειαζεται να πούμε τίποτα. Ούτως ή άλλως όλοι οι πολιτικοί είναι ένοχοι απέναντι στο έθνος. Όμως από αυτή την κατηγορία δεν πρέπει να εξαιρέσουμε ούτε έναν από τους αμέτρητους δημάρχους, δημοτικούς συμβούλους και τοπικούς πολιτευτές που άλλοτε φανερά και άλλοτε κεκαλυμμένα συμμετέχουν στην προδοσία με τον μανδύα του ψευτοανθρωπισμού. Αυτά τα άτομα κινούνται διαχρονικά με γνώμονα την πολιτική τους ανέλιξη οπότε και σπεύδουν να ενταχθούν σε οποιοδήποτε ρεύμα μπορεί να τους οδηγήσει στην εξουσία. Σήμερα βλέπουν πως το καθεστώς έχει μετατρέψει την μωαμεθανολαγνεία σε μόδα οπότε σπεύδουν να δηλώσουν συμμετοχή. Αυτό που τους αξίζει είναι η απέχθεια προς το πρόσωπό τους.

Δυστυχώς στο χώρο των τεχνικών επαγγελμάτων πολλοί αναγκάζονται να προσλαμβάνουν αλλοδαπούς. Ο λόγος είναι απλός. Υπάρχουν ειδικότητες που με δυσκολία βρίσκεις πλέον Έλληνες, για να μην πούμε για τους Έλληνες επαγγελματίες που μέσα στο γενικότερο κλίμα που έχει επικρατήσει στην κοινωνία του καταναλωτισμού και του εύκολου χρήματος επιδίδονται στην απάτη αντί να επενδύσουν στην ανάπτυξη των τεχνικών ικανοτήτων τους. Αναγνωρίζοντας το πρακτικό πρόβλημα που προκύπτει, το κακό πρέπει να κτυπηθεί στη ρίζα του. Και αυτή δεν είναι παρά η διαλυμένη τεχνική εκπαίδευση, με “εκπαιδευτικούς” που γνωρίζουν μόνο να επιδίδονται στο κομματικό σπέκουλο και τον συνδικαλισμό, έχοντας διοριστεί με τις μεθόδους του κομματισμού και του σιβιτανιδισμού. Ανίκανοι, ανεκπαίδευτοι και χωρίς αρχές οι ίδιοι, παρασύρουν στη νοοτροπία αυτή τους μαθητές τους, που αντί να αποφοιτήσουν ικανοί επαγγελματίες έχουν μάθει μόνο την τέχνη της λούφας, του μέσου και του συνδικαλισμού.

Στο χώρο της εκπαίδευσης έχει επιβληθεί ένα κλίμα τρομοκρατίας και στοχοποίησης όσων αντιστέκονται στον αριστερισμό και την κομματοκρατία. Η απάντηση είναι καμία συμμετοχή στις προδοτικές συνδικαλιστικές ενώσεις και στο κομματικό παιχνίδι των διαφόρων παραγόντων και αιρετών. Τα στελέχη της εκπαίδευσης είναι εκ φύσεως φορείς διαφθοράς, οπότε δεν είναι περίεργο που τώρα πρωτοστατούν σε δωσιλογισμό και κυνήγι μαγισσών. Καμία διευκόλυνση δεν πρέπει να προσφέρεται ούτε σε όλους αυτούς, ούτε στους εκπαιδευτικούς που τους ακολουθούν προκειμένου να αποκομίσουν οι ίδιοι προσωπικά οφέλη.

Το ίδιο ισχύει και για την πληθώρα των ψευδοσωματείων στους χώρους των συμβασιούχων της εκπαίδευσης, ωρομίσθιων και αναπληρωτών. Μετά από χρόνια υπόγειας προώθησης των συμφερόντων τους, ήταν επόμενο πως θα πηδούσαν στο βαγόνι του αντιρατσισμού και του λαθροαγαπητισμού για να εξασφαλίσουν το διορισμό τους. Η συμμετοχή σε αυτά αποτελεί παγίδα που δεν πρέπει να ξεγελάει τους έντιμους εκπαιδευτικούς. Αντίθετα, πρέπει να γυρίσουν την πλάτη τόσο σε όσους συμμετέχουν σε αυτά τα ψευδοσωματεία, όσο και σε όσους κάνουν αιτήσεις για πρόσληψη σε hot spot και τμήματα λαθροεποικόπουλων.

Μαθητές, σπουδαστές και φοιτητές που δεν υποκύπτουν στην επιβολή του αριστερισμού στοχοποιούνται με κάθε τρόπο από το εκπαιδευτικό κατεστημένο. Οι πραγματικοί εκπαιδευτικοί οφείλουν να λάβουν όλα τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία τους, τόσο από τους αριστεριστές αλήτες όσο και από την εκπαιδευτική μαφία.

Εδώ και χρόνια οι αριστεριστές εκπαιδευτικοί σκοπίμως ανεβάζουν τη βαθμολογία όχι μόνο των εκπαιδευτικών γόνων αλλά και των αλλοδαπών που χωρίς να γνωρίζουν καλά καλά Ελληνικά βρίσκονται αριστούχοι και προβάλλονται ως πρότυπα από το αριστερό και δεξιό εκπαιδευτικό αδελφάτο. Η πρακτική αυτή πρέπει να αντιμετωπιστεί και να ισοφαριστεί προκειμένου να επέλθει ισορροπία.

Οι πραγματικοί εκπαιδευτικοί οφείλουν να βρεθούν στο πλευρό των γονέων που αντιδρούν στην εισαγωγή των όρων του Υπερμνημονίου στην εκπαίδευση και να καταργήσουν στην πράξη γιορτές μίσους όπως αυτή του Πολυτεχνείου, φιέστες ομοφυλοφιλικής και μωαμεθανικής προπαγάνδας και νοσηρά βιβλία με αλλοιωμένα θρησκευτικά και εθνοτικά μηνύματα.

Οι περιφερόμενοι θίασοι ροπαλοφόρων αριστεριστών τύπου ΟΡΜΑ και ΚΕΕΡΦΑ δεν έχουν θέση στα σχολεία. Οι έντιμοι εκπαιδευτικοί οφείλουν να πιέσουν τις αστυνομικές αρχές για την προστασία του σχολικού περιβάλλοντος και όπου αυτές εθελοτυφλούν όπως κάνουν συνήθως να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους.

Όποιοι νομίζουν πως δε χρειάζεται να κάνουν τίποτα, θα ξυπνήσουν σύντομα δούλοι ενός καθεστώτος που έχοντας αντικαταστήσει τους Έλληνες με λαθροεποίκους θα επιδοθεί ανενόχλητο στην εξόντωση των γηγενών έχοντας σαν εμπροσθοφυλακή τους γενίτσαρους του αντισυνταγματικού τόξου.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε στην εναλλακτική διεύθυνση του Education in Greece.

Advertisements