Μνημόσυνο οικογενειοκρατίας στο Σιβιτανίδειο πορνείο

Σε βαρύ κλίμα φέτος το ετήσιο μνημόσυνο των αδελφών Σιβιτανίδη, οι οποίοι δώρισαν την περιουσία τους για να δοθεί το όνομά τους σε ένα διεφθαρμένο ίδρυμα λαμογιάς και οικογενειοκρατίας.

Μετά από τις αποκαλύψεις μας για τον ανειδίκευτο “καθηγητή δημοσιογραφίας” Στέργιο Κοτονιά, οι επίσημοι προτίμησαν να μην επαναλάβουν την περσινή πανήγυρη που έφερε κοντά τους εν ΜΑΤΣ αδελφούς. Η φετινή φιέστα χαρακτηρίστηκε από την απουσία των επισήμων που τηρούν στάση αναμονής προκειμένου να δουν ποιά κατάληξη θα έχει η τύχη του σιβιτανιδικού αρχιλαμόγιου Γεώργιου Κοτονιά, ο οποίος εμφανίστηκε σαν τεθλιμένος καλικάντζαρος.

Ο πονηρός αρβανίτης Ιερώνυμος Λιάπης έκανε επίσης αισθητή την απουσία του, αφού αντί για τον ίδιο ή τον Βολιώτη προτίμησε να παραστεί ο Συμεών Βενετσιάνος, Διευθυντής του Γραφείου Νεότητας της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, που μετέφερε και τα εμπιστευτικά μηνύματα του Σιβιτανιδώνυμου. Η σχέση του Βενετσιάνου με το σιβιτανιδικό καθεστώς δεν είναι καινούργια, όπως σημειώναμε και πριν λίγα χρόνια.

Προκειμένου να δοθεί το μήνυμα στους (παρόντες και απόντες) επίσημους πως πιθανή αποπομπή του Γεώργιου Κοτονιά μπορεί να έχει επιπτώσεις και στους ίδιους, για την ομιλία επιλέχθηκε η Παναγιώτα Βασιλείου, διευθύντρια του ΚΕΔΙΒΙΜ και υποδιευθύντρια του ΙΕΚ και ταυτόχρονα και ωρομίσθια της Σιβιτανιδείου(!), στην οποία αναφερθήκαμε στην υπόθεση του καφετζή “εκπαιδευτικού” Στέργιου Κοτονιά, που εμφανίστηκε προβάλλοντας το γερασμένο μπούστο της. Με νόημα σημείωσε:

“[…]οι διορατικοί και ευφυέστατοι ιδρυτές επιθυμούν διακαώς μια αυστηρή και δίκαιη διοίκηση του Ιδρύματος, η οποία θα είχε στραμμένο το βλέμμα και την προσοχή της πέραν του εκπαιδευτικού της χαρακτήρα και στο κοινωφελές έργο αυτής. Έτσι αποφασίζει και εναποθέτει την τύχη της Σχολής στα χέρια των εκπροσώπων του Θεού με θεσμικό Πρόεδρο τον Μακαριότατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών & Πάσης Ελλάδος, του Νόμου ήδη μετέχουν στο Δ.Σ ο Πρόεδρος και ένας Αντιπρόεδρος του Ν.Σ.Κ. και του Κράτους, μέλη επίλεκτους[…]”

Με άλλα λόγια, μετεφερε τις ευθύνες για τα όσα δύσωσμα και σκανδαλώδη συμβαίνουν στο Σιβιτανίδειο πορνείο στον αρχιεπίσκοπο και τους δικαστικούς που συμμετέχουν στο Διοικητικό Συμβούλιο, παραλείποντας να αναφερθεί στον Πρόεδρο της Εκτελεστικής Επιτροπής Γεώργιο Κοτονιά. Πράγμα περίεργο, γιατί μαζί του μηχανοραφεί για θέματα προσλήψεων και κονδυλίων και όχι με τους προηγούμενους.

Τα υπόλοιπα από όσα ανέφερε στο γραφικό λογίδριό της για το “έμψυχο δυναμικό του παρελθόντος, του παρόντος και φυσικά του μέλλοντος” και το πως η σιβιτανιδική διαφθορά “εξέλιξε την Ελληνική κοινωνία” ήταν οι τυπικές μπούρδες των λαμογιών του είδους, που προσπαθούν να παρουσιάσουν τους παράνομους και ιδιαίτερα ανήθικους διορισμούς συγγενών τους σαν δήθεν μέρος κάποιας υποτιθέμενης αναβάθμισης της ποιότητας του παρεχόμενου έργου. Αν φυσικά μπορεί να θεωρηθεί ως παρεχόμενο έργο η ανύπαρκτη εκπαίδευση και η παρότρυνση των μαθητών στη χασισοποτία προς μίμηση των ανειδίκευτων συγγενών που παριστάνουν τους “εκπαιδευτικούς”.

Το κλίμα μετά από τις αποκαλύψεις μας ήταν τόσο βαρύ που όπως αναφέραμε ήταν πολλοί αυτοί που απέφυγαν να παραστούν. Ένας από αυτούς ήταν και ο Δημήτριος Μιχαλολιάκος, ο οποίος πέρυσι είχε κάνει αισθητή την παρουσία του στην πολυκομματική συνάθροιση:

sivitanidios2016_episkepsi_fili_zervas_mihaloliakos

Υπήρξαν βέβαια και τολμηρότεροι, που επέλεξαν τις πρώτες θέσεις καθώς ελπίζουν πως η ενασχόλησή τους με τον πειραιώτικο τεκτονισμό θα τους προσφέρει στο μέλλον την καρέκλα του γενικού κουμανταδόρου του αμαρτωλού ιδρύματος.

Καθώς οι παράγοντες του υπουργείου και κάποιοι άλλοι επιτήδειοι απέφυγαν να παραστούν, υπήρχε κίνδυνος να μην παραστεί ούτε ένας “επίσημος”, οπότε και επιστρατεύτηκε ο δήμαρχος Καλλιθέας Δημήτρης Κάρναβος, ο οποίος με βαριά καρδιά κλήθηκε να καλύψει το κενό, χωρίς όμως να καταφέρει να κρύψει την ένταση που του προξένησε η αγγαρεία αυτή. Η δυσφορία του επιβάρρυνε περαιτέρω την ατμόσφαιρα, κάνοντας το γραφικό γερόντιο Γεώργιο Κοτονιά να σφίγγεται ακόμα περισσότερο.

Για όσους αναρωτιούνται για ποιό λόγο ο Δημήτριος Κάρναβος αναγκάστηκε να παίξει αυτό τον ρόλο, όταν μάλιστα έχει προηγηθεί και η ιστορία με τον Τάκη Σκανδαλάκη, η απάντηση είναι απλή. Ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών του Κάρναβου και ο δεύτερος στην ιεραρχία της παράταξής του είναι ο Ευάγγελος Μπαρμπάκος, προκάτοχος της θέσης του Γεώργιου Κοτονιά. Ο Γιώργος Κοτονιάς εξασφάλισε για την κόρη του Ευάγγελου Μπαρμπάκου μία θέση στην οικογενειοκρατούμενη κόπρο του Σιβιτανίδη:

Μεγάλο σκάνδαλο στη Σιβιτανίδειο: Αθηνά Μπαρμπάκου ΔΕ Ψυχολογίας

Με τον Δημήτριο Κάρναβο θα ασχοληθούμε εκτενέστερα στο μέλλον, όμως προς το παρόν θα σημειώσουμε πως ο συνδυασμός του διαπλεκόμενου κομματόσκυλου περιλαμβάνει σωρεία τροφίμων της Σιβιτανιδείου.

Όπως συμβαίνει κάθε χρόνο, το μνημόσυνο στοίχισε μερικές χιλιάδες ευρώ στον αγρίως φορολογούμενο πολίτη για μερικά λουλούδια και κόλυβα, καθώς και για μερικά βουτήματα(!). Φαίνεται πως τα βουτήματα που προσφέρονται στη Σιβιτανίδειο είναι γκουρμέ από σπάνια ποικιλία σιτηρών, αλλιώς δεν εξηγείται η τιμή τους σε μία εποχή που με τα ίδια χρήματα μία μέση οικογένεια εξασφαλίζει τη διατροφή της για μήνες.

Υποσχόμαστε πως θα επανέλθουμε με ακόμα σκληρότερες αποκαλύψεις για την σιβιτανιδική διαφθορά, και δεν θα ασχοληθούμε με τα μικρά ψάρια αλλά με πρόσωπα που νομίζουν πως βρίσκονται καλά κρυμμένα και στο απυρόβλητο.

ΥΓ. Η αναφορά μας στο οικογενειοκρατούμενο πορνείο της Σιβιτανιδείου, σε συνδυασμό με την λατρεία που τρέφει ο γνωστός νεομαρξιστής αριβίστας Χρήστος Κάτσικας για “τα παιδιά των πίσω θρανίων” δεν θα μπορούσε παρά να συνοδεύεται από την παρακάτω φωτογραφία την οποία και του αφιερώνουμε:

Advertisements