Παραεκκλησιαστικά ανέκδοτα

Ενοχλημένες οι αιρετικές παραεκκλησιαστικές οργανώσεις από τις αναφορές μας στην αιρετική τους παρουσία, προσπαθούν να θολώσουν τα νερά διανθίζοντας τις ανακοινώσεις τους με ανέκδοτα.

Κάπως έτσι αποφάσισαν να αναφερθούν πρόσφατα στον κίνδυνο της προτεσταντικής εκτροπής και της καλλιέργειας της ομοφυλοφιλίας.

Αυτές οι αναφορές μόνο σαν ανέκδοτα μπορούν να εκληφθούν. Οι αιρετικές παραεκκλησιαστικές οργανώσεις αποτελούν οι ίδιες προτεσταντική εκτροπή, έχοντας αντιγράψει πρακτικές και αντιλήψεις από τις προτεσταντικές οργανώσεις του εξωτερικού ώστε να απομυζούν ευκολότερα τα θύματά τους. Όσο για την καλλιέργεια της ομοφυλοφιλίας, αυτή δίνει και παίρνει στους κόλπους τους, όπου διάφορες κραγμένες αδελφές ψυχές προβάλλονται σαν πρότυπα και επιβάλλονται αφύσικοι τρόποι ζωής που προάγουν την ανωμαλία.

Αναρωτιόμαστε αν αυτές οι αναφορές έγιναν προκειμένου να ευθυμήσουν το κλίμα με ανέκδοτα, ή αν φοβούνται τον ανταγωνισμό που μπορεί να τους κλέψει την πελατεία.

Αν βέβαια εκλείψει η ντόπια πελατεία, έχουν προνοήσει ώστε να έχουν έτοιμα και έγχρωμα πρόβατα και προετοιμάζουν από τώρα το έδαφος με αντιρατσιστικές κορώνες.

Advertisements