Φεμινιστική λαθρολαγνεία

Το παρακάτω βίντεο έρχεται από τη Σουηδία. Αποτελεί μέρος μιας σειράς εκπομπών με τίτλο “Ο Αλλάχ στην Ευρώπη” και εξετάζει την “ενσωμάτωση” των “προσφύγων” και των αιτούντων άσυλο στη Σουηδία. Γυρίστηκε με κρατική χρηματοδότηση από τον οργανισμό Dutch Liberal Protestant Radio Broadcasting Corporation (VPRO).

Σε αυτό, Σουηδή φεμινίστρια πλέκει το εγκώμιο του μωαμεθανισμού για τη θέση της γυναίκας στο ισλάμ:

Ενώ ο Σύριος “πρόσφυγας” καμαρώνει για τις δύο (προς το παρόν) γυναίκες του και με περιπαικτική διάθεση λέει για τους Σουηδούς που τον ζηλεύουν, η Σουηδή φεμινίστρια λέει για το πως είμαστε υποχρεωμένοι να σεβόμαστε τις παραδόσεις των λαθροεποίκων, τις οποίες θεωρεί και ανώτερες αυτών της χώρας της(!).

Συμπληρώνει μάλιστα πως αυτή η πρακτική είναι εξαίρετη, γιατί είναι πολύ ωραία να υπάρχουν πολλές σύζυγοι για έναν άντρα και να μοιράζονται τις δουλειές του σπιτιού.

Το τελευταίο μάλλον πρέπει να το εκλάβουμε σαν ρητορική υπερβολή, γιατί στη Σουηδία οι μοντέρνες φεμινίστριες δεν φημίζονται ιδιαίτερα για την ενασχόλησή τους με το νοικοκυριό και τις δουλειές του σπιτιού. Στα πλαίσια του ακραιφνούς φεμινισμού που εφαρμόστηκε στη Σουηδία με την επιβολή του πολιτιστικού μαρξισμού, οι “απελευθερωμένες φεμινίστριες” προτιμούσαν να δοκιμάζουν πεινασμένα καμάκια στα Ελληνικά νησιά θεωρώντας υποτιμητικούς τους παραδοσιακούς ρόλους.

Οι υπόλοιποι συμμετέχοντες επικροτούν τον εμπλουτισμό της Σουηδικής κουλτούρας από τους “πρόσφυγες”, ενώ η μία από τις συζύγους λέει πως δεν της πέφτει λόγος για τους άλλους γάμους του “πρόσφυγα”, ο οποίος έχει ήδη μισή ντουζίνα παιδιά που οι Σουηδές φεμινίστριες ανυπομονούν να εντάξουν στο σχολικό σύστημα της χώρας.

Αφού λοιπόν καλλιεργήθηκε η άποψη πως η Χριστιανική θρησκεία και ο Εθνικοσοσιαλισμός δήθεν υποτιμούν την γυναίκα, οι προχωρημένες φεμινίστριες που με κάθε ευκαιρία κατακεραυνώνουν την πατριαρχία τώρα βρίσκουν εξαιρετικό το μωαμεθανικό μοντέλο και το να γίνουν μία από τις πολλές συζύγους ενός “πρόσφυγα”.

Αυτά είναι τα αποτελέσματα της ακατάσχετης λαθρολαγνείας στην οποία επιδίδονται συστηματικά οι “πολέμιες της πατριαρχίας”. Η ειρωνία είναι πως τα ίδια όνειρα για είσοδο στο χαρέμι ενός “πρόσφυγα” έχουν και πολλοί “αλληλέγγυοι” που χτυπιούνται για τον “σεξισμό”.

Advertisements