Πολυτεκνία και λαθρολαγνεία

Αν ο εργάτης αποτελεί αντικείμενο λαγνείας για τους αριστεριστές, ο πολύτεκνος κατέχει μια αντίστοιχη θέση για τους χριστιανιστές των αιρετικών παραεκκλησιαστικών οργανώσεων.

Σύμφωνα με τις αιρετικές δοξασίες τους, όποιος δεν διαμένει στο κοινόβιο της οργάνωσης οφείλει να γίνει πολύτεκνος και να γεννοβολάει ασυστόλως. Και αυτό γιατί τα προτεσταντικής έμπνευσης διεστραμμένα δόγματά τους λέγουν πως ο άνθρωπος πρέπει να επιδίδεται σε σεξουαλική επαφή άνευ αντισύλληψης προκειμένου να γεννοβολάει σαν ζώο.

Αυτά βέβαια ισχύουν για τους άλλους, γιατί οι ίδιοι συνήθως αρκούνται σε 1-2 παιδιά που μεγαλώνουν στα φυτώρια των ιδιωτικών σχολείων των οργανώσεων αυτών, και όσοι (ελάχιστοι) από αυτούς είναι όντως πολύτεκνοι έχουν εξασφαλισμένη την στήριξη της οργάνωσης, η οποία φροντίζει μεταξύ άλλων για την επαγγελματική αποκατάσταση των παιδιών τους ενώ τους αναδεικνύει σε βιτρίνα της οργάνωσης και τους προωθεί σε άλλους χώρους προκειμένου να βρει και άλλα θύματα.

Επειδή οι αηδιαστικοί αιρετικοί των παραεκκλησιαστικών οργανώσεων επιδίδονται και στην ακατάσχετο λαθρολαγνεία, έχουν εφεύρει και άλλα κεφάλαια δικής τους αιρετικής θεολογίας προκειμένου να δικαιολογήσουν τις διαστροφές τους, ισχυριζόμενοι πως επειδή οι Έλληνες δεν είναι πολύτεκνοι πρέπει να εισέρχονται λάθρα οι ορδές εποίκων που γεννοβολούν αδιακρίτως, άρα είναι πιο αρεστοί στον Θεό σύμφωνα με τους αναίσχυντους αιρεσιάρχες. Συμπληρώνουν δε πως δια της λαθρολαγνείας τους θα μεταστρέψουν τους λαθροεποίκους στον Χριστιανισμό, αλλά και αν δεν γίνει αυτό και αντίθετα οι λαθροέποικοι καταλάβουν την χώρα σφάζοντας τους κατοίκους της δεν πειράζει, γιατί πρέπει να γυρίζουμε και το άλλο μάγουλο(!).

Αιρετικη παραεκκλησιαστική λαθρολαγνεία

Καθώς τα στελέχη των παραεκκλησιαστικών οργανώσεων είναι από τα πλέον μοχθηρά άτομα που μπορεί να συναντήσει κανείς στον ευρύτερο μασωνικό χώρο, τα αιρετικά αυτά κηρύγματα αποκτούν μία επιπλέον σουρεαλιστική διάσταση.

Και βέβαια έχουν φροντίσει από δεκαετίες πριν για τον λαθροεποικισμό της χώρας, καλλιεργώντας τον αντιρατσισμό και την νεγρολαγνεία σε όλες τις μορφές της. Αποθρασυμένοι από την αναγωγή της λαθρολαγνείας σε επίσημη κυβερνητική γραμμή και κρατική πολιτική, εσχάτως περιφέρονται σε αγωνιστικά ιστολόγια και εκμεταλεύονται την φιλελεύθερη ατμόσφαιρα και φιλοξενία προκειμένου να ξεράσουν μετά μανίας και ομοφυλοφιλικής ξεδιαντροπιάς το αιρετικό δηλητήριό τους και να παρασύρουν και άλλους στις διαστροφικές αιρεσιουργίες τους.

Οι αιρετικοί των παραεκκλησιαστικών οργανώσεων αποτελούν τους Φαρισαίους της εποχής, που τα υποκριτικά τους κηρύγματα διαστρεβλώνουν τα πάντα ώστε να ταιριάζουν στην αισχρή ψυχοσύνθεσή τους.

Αν όντως πιστεύουν οι ίδιοι σε όσα διαδίδουν σαν δήθεν Χριστιανικές αλήθειες, δεν έχουν παρά να ανοίξουν τα αναρίθμητα σπίτια που έχουν αρπάξει από κληρονομιές και τις πολυτελέστατες κατοικίες και επαύλεις τους και να στεγάσουν εκεί τους αγαπημένους τους λαθροεποίκους και νέγρους αντί να χρειάζεται να τους συναντούν σε άλλα μέρη.

Ακόμα καλύτερα, μπορούν να δωρίσουν όλη αυτή την περιουσία και τις επιχειρήσεις σε αναξιοπαθούντες Έλληνες προκειμένου να μπορέσουν και αυτοί να δημιουργήσουν οικογένεια, και οι ίδιοι να μεταβούν στο Πακιστάν ή στη Νιγηρία και να σπιτωθούν με έγχρωμους που θα μεταστρέψουν στον προτεσταντισμό που πρεσβεύουν. Αν στη πορεία τους τύχει και κάποιο ατύχημα, σίγουρα θα θεωρήσουν πως μπορούν να γυρίσουν και το άλλο μάγουλο.

Advertisements