Αυτοί είναι οι ηθικοί αυτουργοί της δολοφονίας του Γιώργου Φουντούλη και του Μανώλη Καπελώνη (Μέρος 1ο)

Σήμερα συμπληρώνονται πέντε χρόνια από την 1/11/13, όταν το δεξιό κράτος έδωσε την εντολή και το αριστερό παρακράτος υλοποίησε την δολοφονία του Γιώργου Φουντούλη και του Μανώλη Καπελώνη.

Η δολοφονία των δύο νέων εθνικιστών και ο βαρύτατος τραυματισμός ενός τρίτου έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Νέο Ηράκλειο υπήρξε το αποκορύφωμα μίας εκτεταμένης επιχείρησης της Κόκκινης Προβιάς. Ξεκίνησε με έναν επικοινωνιακό ορυμαγδό, συνεχίστηκε με φυλακίσεις και αστυνομική τρομοκρατία, και κατέληξε σε δολοφονίες, για να παγιωθεί έκτοτε ένα συνεχές κύμα βίας και δολοφονικών επιθέσεων εναντίον εθνικιστών με τους δράστες να παραμένουν ατιμώρητοι και ουσιαστικά να απολαμβάνουν πλήρους ασυλίας από τα κυνοβουλευτικά κόμματα και τις προδοτικές αστυνομικές αρχές.

Προκειμένου να υλοποιηθεί η επιχείρηση της Κόκκινης Προβιάς, υπήρξε μία σειρά προσώπων που έδρασαν, καθένας από το πόστο του. Οι Εβραϊκές οργανώσεις της Αμερικής έδωσαν την αρχική εντολή για πάταξη του εθνικισμού στην Ελλάδα, ο κρυπτοεβραίος Αντώνης Σαμαράς την παρέλαβε, και η υπόλοιπη ιεραρχία της Κόκκινης Προβιάς μετέφερε τις ανάλογες εντολές προς τα κάτω. Τα εκτελεστικά όργανα υπήρξαν οι προδότες αστυνομικοί από την μεριά του κράτους και οι κουκουλοφόροι αριστεριστές από την μεριά του παρακράτους που συνεργάστηκαν ώστε να υλοποιήσουν τις εντολές τους.

Είχε προηγηθεί η στομφώδης προτροπή της Λιάνας Κανέλλη, άλλοτε γκόμενας του χουντικού Ασλανίδη προτού ανακαλύψει την φυσική της σεξουαλική κλίση, που από τα έδρανα του κυνοβουλίου καλούσε στην φυσική εξόντωση των “φασιστών”.

Το ερώτημα όμως μέχρι σήμερα παραμένει:

Ποιοί ήταν εκείνοι που υπέδειξαν την συγκεκριμένη τοπική του Νέου Ηρακλείου και στοχοποίησαν τα μέλη της, που προετοίμασαν το κλίμα για την επίθεση, που χειρίστηκαν επικοινωνιακά την συνέχεια και επιδόθηκαν σε εκστρατεία αποανθρωποποίησης των θυμάτων; Και το κυριότερο, ποιά μπορεί να είναι η σύνδεση των ατόμων αυτών με το νεομαοϊκό μόρφωμα της ΝΔ και το περιβάλλον Σαμαρά;

Στις 12 Οκτωβρίου 2013 λαμβάνει χώρα στο Νέο Ηράκλειο αντιφασιστική συγκέντρωση με στόχο τα τοπικά γραφεία της Χρυσής Αυγής. Η αφίσα της συγκέντρωσης κάνει λόγο για τον αντικυβερνητικό και αντιμνημονιακό χαρακτήρα της συγκέντρωσης. Θα μπορούσε άραγε μια τέτοια συγκέντρωση να έχει οργανωθεί από κυβερνητικό δάκτυλο;

Λίγο καιρό πριν, το καλοκαίρι του 2013, είχε προηγηθεί αντιφασιστική πορεία στην περιοχή η οποία προσπάθησε να τρομοκρατήσει γειτονιές μεταξύ Ηρακλείου και Νέας Ιωνίας. Η πορεία είχε οργανωθεί από την κατάληψη Έπαυλης Κούβελου σε συνεργασία με την κατάληψη Πραπόπουλου και άλλες πρεζοφωλιές των Βορείων Προαστείων. Το αποτέλεσμα ήταν να προσαχθούν από τα ΜΑΤ 7 άτομα, τα οποία και οδηγήθηκαν στο αστυνομικό τμήμα Αμαρουσίου.

Στο σημείο αυτό έλαβε χώρα μία περίεργη παρέμβαση. Ο δήμαρχος του Νέου Ηρακλείου, Παντελεήμων Βλασσόπουλος, μετέβη στο αστυνομικό τμήμα και απαίτησε να αφεθούν ελεύθεροι οι προσαχθέντες, πράγμα που έγινε.

Ένα εξίσου περίεργο περιστατικό είχε λάβει χώρα λίγους μήνες νωρίτερα, κατά την καθιερωμένη παρέλαση της 25ης Μαρτίου. Τότε, στην παρέλαση έλαβαν μέρος και μασώνοι της στοάς Διόνυσος, προκαλώντας αίσθηση και απορία για την στάση των τοπικών αρχών:

“Πρώτη φορά στην Ελλάδα παρέλασαν Μασόνοι!
Μια μεγάλη έκπληξη περίμενε τους πολίτες που παρακολούθησαν, στο Νέο Ηράκλειο, την παρέλαση για τον εορτασμό της Εθνικής μας Επετείου.

Στο τέλος της παρέλασης ,αφού είχαν περάσει τα μαθητικά τμήματα, οι σύλλογοι , οι οργανώσεις , έκαναν την εμφάνισή τους μέλη της Στοάς ΔΙΟΝΥΣΟΣ αρ.111 της Grande Oriente Universal Greece. Με επικεφαλής τον Α. Τσιπίδη 33ο , παρέλασαν με πλήρη Τεκτονική περιβολή.

Είναι η πρώτη φορά που στην χώρα μας Τεκτονική Δύναμη εμφανίζεται σε παρέλαση .

Σχόλιο της ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΕΡΥΘΡΩΝ:

Οι “πολιτικοί προϊστάμενοι, και τα ΜΜΕ γιατί δεν έδειξαν και αυτήν την παρέλαση;
Προφανώς “φύλαγαν τα original εκθέματα των Κατουρημένων ποδιών, για να μεταβούν αργότερα στο ΔΝΤ και να θάψουν την Κύπρο”….”

Αν η παρουσία των μασώνων δεν ενόχλησε στο ελάχιστο τον δήμαρχο της πόλης και τους υπόλοιπους εκπροσώπους των τοπικών αρχών, το ακριβώς αντίθετο συνέβη με την ύπαρξη των τοπικών γραφείων της Χρυσής Αυγής.

Τις πρώτες ημέρες του Οκτωβρίου του 2013, οι οργανώσεις της Διεθνιστικής Αριστεράς, του ΣΕΚ και του ΚΕΕΡΦΑ (που ουσιαστικά πρόκειται για την ίδια οργάνωση με διαφορετικά ονόματα) οργάνωσαν σύσκεψη στο Νέο Ηράκλειο προκειμένου να προβούν σε συντονισμένες ενέργειες εναντίον της τοπικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής. Στη σύσκεψη αυτή συμμετείχαν αλητοεκπαιδευτικοί της τοπικής ΕΛΜΕ, οι τοπικές οργανώσεις ΣΥΡΙΖΑ και ΚΕΕΡΦΑ από Νέο Ηράκλειο, Νέα Ιωνία, Νέα Φιλαδέλφεια, Μαρούσι και Μεταμόρφωση, ενώ αριστεριστές εκπαιδευτικοί είχαν φέρει και μαθητές που στρατολόγησαν από τα τοπικά σχολεία. Επίσης συμμετείχαν και τοπικές δημοτικές κινήσεις προσκείμενες σε ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΤΑΡΣΥΑ, αλλά και ο δήμαρχος του Νέου Ηρακλείου που είχε και το γενικό πρόσταγμα της διοργάνωσης.

Η αντιφασιστική πορεία έλαβε χώρα το απόγευμα της 12ης Οκτωβρίου 2013. Η αρχή έγινε με συγκέντρωση στην πλατεία ΗΣΑΠ του Νέου Ηρακλείου, όπου ο κεντρικός ομιλητής ήταν ο δήμαρχος του Νέου Ηρακλείου Παντελής Βλασσόπουλος. Για μία ώρα, ο Παντελής Βλασσόπουλος και στη συνέχεια συνδικαλιστές εκπαιδευτικοί έβγαζαν λόγους ντοπάροντας το πλήθος, το οποίο στη συνέχεια έκανε πορεία προς την άνοδο της Λεωφόρου Ηρακλείου με κατεύθυνση προς Μεταμόρφωση προς τα γραφεία της Χρυσής Αυγής, φωνάζοντας συνθήματα μίσους και δολοφονικής επιθετικότητας. Στο video από την πορεία ενδεχομένως να αναγνωρίσετε πρόσωπα του αριστερού παρακράτους:

Είναι χαρακτηριστικό πως πολλοί αναρχικοί που κατέφθασαν με στόχο να συμμετάσχουν στην πορεία σηκώθηκαν και έφυγαν αηδιασμένοι από την εικόνα που αντίκρυσαν, με κύριο σημείο τριβής τα πρόσωπα που απέδωσαν στον εαυτό τους κεντρικό και ηγετικό ρόλο στην όλη διοργάνωση, και ιδιαίτερα το πρόσωπο του Παντελή Βλασσόπουλου.

Τελικά αυτοί που συμμετείχαν ήταν οι παρακάτω:

“…η ΚΕΕΡΦΑ, ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής, η Δ’ ΕΛΜΕ Αν.Αττικής, οι μαθητές των σχολείων του Ηρακλείου, οι δάσκαλοι της παράταξης Α.Σ.Ε στο Σύλλογο “Σεφέρης”, η ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ο ΣΥΡΙΖΑ, η Εργατική Λέσχη Ν.Ιωνίας, δημοτικές παρατάξεις της περιοχής όπως το Δίκτυο Πολιτών Ηρακλείου και η Εκτός των Τειχών Αμαρουσίου, η Λαϊκή Συνέλευση Διονύσου, η Πρωτοβουλία Νεολαίας Ν.Φιλαδέλφειας, η Αντιφασιστική Συνέλευση Ν.Φιλαδέλφειας, το Σοσιαλιστικό Εργατικό Κόμμα”

Τα πρόσωπα που πιστώθηκαν την διοργάνωση ήταν:

“ο δήμαρχος Ηρακλείου Αττικής Παντελής Βλασσόπουλος, ο επικεφαλής της Πακιστανικής Κοινότητας Τζαβέντ Ασλάμ, ο Χρήστος Ζαβιτσάνος πρόεδρος της Δ’ ΕΛΜΕ Αν. Αττικής, ο Νέστορας Ζόμπολας εκ μέρους του Συλλόγου Εργαζομένων Δήμου Ηρακλείου Αττικής, ο Γιάννης Θεοχάρης από το σωματείο εργαζομένων ΙΝΤΡΑΚΟΜ, οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, Χαρά Καφαντάρη και Δημήτρης Τσουκαλάς, ο Κώστας Παπαδάκης από την ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ο δημοτικός σύμβουλος Αμαρουσίου Δημήτρης Πολυχρονιάδης, ο Τάκης Κωστάκης εκ μέρους του Δήμου Ν.Ιωνίας κι εκπρόσωπος από το ΕΕΚ, ο Στέλιος Μιχαηλίδης από την ΚΕΕΡΦΑ Ν. Ηρακλείου, ο Γιώργος Γιαννουλέας από την ΟΡΜΑ”

Τα πρόσωπα στην κορυφή της πορείας που καθοδηγούσαν αυτόν τον εμετικό μαρξιστικό συρφετό και αποτυπώθηκαν στις σχετικές φωτογραφίες ήταν:

Ο δήμαρχος Νέου Ηρακλείου Παντελής Βλασσόπουλος, ο αντιδήμαρχος τεχνικών έργων Γιώργος Βλαντής, ο βουλευτής Δημήτρης Τσουκαλάς με την σύζυγό του Αιμιλία Τζίβα, ο συνδικαλιστής και δημοτικός σύμβουλος του δήμου Νέου Ηρακλείου Γρηγόρης Παπαδάτος, η εκπαιδευτικός Ανθή Χαρώνη, και η υπάλληλος του Δήμου Αθηναίων και στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ Ειρήνη Κατσινοπούλου.

Η φωτογραφία αυτών των προσώπων ήταν που έκτοτε υιοθετήθηκε από το ΚΕΕΡΦΑ για τις προπαγανδιστικές της ενέργειες. Μία φωτογραφία που θεωρείται τόσο αντιπροσωπευτική για το ΚΕΕΡΦΑ, δηλαδή την μήτρα του σημερινού ακραίου αριστερισμού που συνδέεται όχι μόνο με την δολοφονία των δύο νέων εθνικιστών στο Νέο Ηράκλειο, αλλά και με την δολοφονία των εργαζομένων της Marfin (μεταξύ πολλών άλλων εγκλημάτων), μοιραία εστιάζει το ενδιαφέρον στο πρόσωπο που βρίσκεται στο κέντρο αυτής της φωτογραφίας.

Advertisements