Γνωρίστε τον Σουηδικό στρατό

Το βίντεο που ακολουθεί είναι μέρος κρατικής καμπάνιας του Σουηδικού στρατού προκειμένου να προσελκύσει εθελοντές:

Στο βίντεο αυτό βλέπουμε να παρελαύνουν έγχρωμοι, φεμινίστριες και μωαμεθανές με μαντίλες, δείχνοντας ποιό είναι το πρόσωπο της Σουηδίας σήμερα.

Η ιστορία έχει δείξει που οδηγούν αυτές οι επιλογές. Και όλοι γνωρίζουμε που κατέληξε η Βυζαντινή Αυτοκρατορία όταν κάποιοι είχαν την ιδέα να χρησιμοποιήσουν Τούρκους στη θέση του εθνικού στρατού.

Τώρα βλέπουμε την ιστορία να επαναλαμβάνεται μέσα σε μία χαρωπή διάθεση που χαλάει μόνο από την αντίσταση μερικών εθνικιστών. Αυτό που γίνεται σήμερα στη Σουηδία θα γίνει πολύ σύντομα και στην Ελλάδα, και θα δούμε να σχηματίζεται ένας στρατός Πακιστανών και Αλγερινών με τις ευλογίες του κομματικού κατεστημένου, ενώ όσοι αντιδρούν θα χαρακτηριστούν οπισθοδρομικοί και ρατσιστές.

Βέβαια στην περίπτωση της Ελλάδας έχει προηγηθεί η εδώ και δεκαετίες απαξίωση του στρατού μέσω της λογικής της αγγαρείας και του βύσματος, ώστε όταν έρθει η ώρα της εφαρμογής του επόμενου βήματος αυτή να γίνει δεκτή με αδιαφορία.

Η εικόνα του “Σουηδού πολίτη” που απεικονίζεται αποτελεί πλέον επίσημη πολιτική του Σουηδικού κατεστημένου, το οποίο προβαίνει σε συνεχείς διώξεις όσων αντιδρούν. Ο Σουηδός δεν έχει πλέον δικαίωμα να μην αναγνωρίσει σαν “Σουηδό” τον εισαγώμενο λαθροέποικο, που αυθαίρετα εγκαταστάθηκε στη γη του και την κατέλαβε. Είχαν προηγηθεί δεκαετίες δημιουργίας κοινωνικών αυτοματισμών, ώστε η Σουηδική κοινωνία να προσαρμοστεί στα δεδομένα που κάποιοι προετοίμαζαν πολύ καιρό πριν.

Η νέα μωαμεθανοκρατία βρίσκεται προ των πυλών και την προετοιμάζουν οι φορείς εκείνοι που ο πολίτης έχει μάθει να εμπιστεύεται όπως ο στρατός και η εκπαίδευση. Μόνο με την ανοιχτή αμφισβήτηση των σαθρών θεσμών θα υπάρξει ελπίδα ανάσχεσης της εισβολής.